11 d’oct. 2012

Crueltat masclista

Tot indica que tenim a Mallorca un nou cas d’assassinat per violència de gènere. Una dona ha mort a mans de qui era la seva parella.

L’alemanya Gisela Vos Stein, resident a Capdepera,  havia desaparegut a principis d’agost de 2012. La seva filla la cercava des de Canadà. La seva parella, l’alemany Axel Albert H., en tornar de Singapur ha reconegut on havia amagat el cadàver de la seva parella, enterrat al jardí de ca seva. El cos ha estat trobat amb signat de violència amb fractures a crani  i  columna.

El Lobby de Dones convoca a Palma per dilluns dia 15 a les 20,15 una concentració de repulsa per l’assassinat de Gisela Von Stein

Una vegada més des del Lobby de Dones ens veim obligades a convocar una concentració per manifestar, de manera simbòlica la repulsa de la societat a la violència masclista.

Totes les dones poden ser víctimes de la bestialitat d’alguns homes. Siguin riques o pobres, joves o grans, estrangeres o nascudes a la illa, cada any hi ha qualque imperdonable crim contra una dona que ta sols és culpable de ser això, dona.

Des de la societat tenim la obligació de denunciar i de prevenir, d’educar i de treballar per la igualtat. Aquesta és la única fórmula que  podrà donar qualque dia més fruits.

No oblidarem na Gisela ni tantes altres dones que ens han tret al carrer per denunciar la major de les violències contra les dones, l’assassinat a mans de les seves parelles o ex-parelles.

La concentració serà el proper dilluns dia 15 a les 20,15h a la plaça de les Tortugues de Palma (Plaça Joan Carles I)
Aquesta concentració, com sempre, també està convocada per l’Associació Homes contra la Violència Masclista i l’entitat Creient i Feministes.

(Text. A.F.) 11 octubre 2012